Auto Verzekeren

Geslaagd!!!

En nu wil je mogelijk zo snel mogelijk een auto kopen en daar hoort een passende verzekering bij. Bij het aanschaffen van een auto moet je met een hoop zaken rekening houden: Het type, gewicht, leeftijd van de auto heeft invloed op onder andere de wegenbelasting maar ook op de premie van je autoverzekering. En zo zijn er nog een aantal zaken die van belang zijn bij het maken van de juiste keuze voor een auto en een autoverzekering.

Om deze reden wil onze autorijschool jou graag doorverwijzen naar een betrouwbare tussenpersoon die jou alles kan vertellen over verzekeringen en die jou dus ook kan helpen bij het afsluiten van de juiste autoverzekering. Het Poliskabinet geeft speciaal voor (ex)leerlingen van onze autorijschool ook nog eens 5% extra korting op autoverzekeringen.

Met behulp van onderstaande rekenmodule kun je in enkele minuten de dekkingen en voorwaarden van verzekeraars met elkaar vergelijken en krijg je direct de premie te zien, inclusief 5% extra korting. Je kunt ook eerst een offerte opvragen of je kunt de verzekering direct afsluiten. Het Poliskabinet werkt zoveel mogelijk digitaal waardoor alles snel voor je geregeld wordt. De rekenmodule kun je ook gebruiken als je interesse hebt in een auto en even snel wilt weten wat de verzekeringspremie zal worden.

 

Het Poliskabinet

 

“Autorijden is duur en een lage premie is daarom wel zo prettig”.

“Het Poliskabinet kijkt jaarlijks voor u of uw autoverzekering goedkoper kan en of oversluiten naar een andere verzekeraar  voordeel voor u oplevert”.

Voor meer informatie, hulp bij het berekenen van je premie of het maken van een afspraak met een adviseur, kunt u bellen met Peter den Boogert van Het Poliskabinet, telefoonnummer: 06-81343456. Of neem contact op mbv onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]