Rijlessen

Als je met je rijopleiding begint kan je ervoor kiezen om één of twee autorijlessen per week te nemen.

We komen je thuis ophalen als je in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel woont. Woon je te ver weg kunnen we afspreken bij een metro/trein station. Waar we je thuis komen ophalen: Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Moordrecht, gemeente Zuidplas, Rotterdam de wijken Nesselande, Zevenkamp, Ommoord Prinsenland, Oosterflank, Het Lage Land, Kralingseveer en kijk voor krimpen aan den IJssel hier.

Als je nooit hebt gereden beginnen we met sturen gaat dat goed gaan we verder met de pedalen en schakelen, daarna leer je het kijken en gaan we de snelweg op. We bouwen de moeilijkheidsgraad van de routes steeds verder op zodat je als zelfstandige weggebruiker kan gaan deelnemen aan het verkeer. In de opleiding komen natuurlijk de speciale verrichtingen aan bod en leer je zelfstandig rijden met een navigatiesysteem en zelfstandige opdrachten.

Als je al rijervaring hebt kijken we naar wat je al beheerst en sluiten we daar op aan met de rijopleiding.

We bieden de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen maar deze is niet verplicht.

De instructeur geeft aan wanneer je rijexamen kan doen en samen plannen we een examen datum bij het CBR in. Mocht je zakken dan proberen we zo snel mogelijk opnieuw een examen datum in te plannen, in de tussentijd neem je een aantal lessen om de rijkwaliteiten op een nog net wat hoger plan te brengen, maar liever willen we dat je in één keer slaagt want daar ga je toch voor en het is goede reclame voor onze autorijschool.

Als je last hebt van faalangst ben je bij Autorijschool Goedegebuure ook aan het juiste adres.

Heb je al een rijbewijs en wilt  een aantal opfrislessen, bespreken we eerst wat de situatie is, b.v. lang niet gereden of angst gekregen voor het autorijden (meestal snelweg), en gaan we er aan werken om van je weer een zelfstandige en veilige rijbewijs bezitter te maken want het belangrijkste is dat je weer vertrouwen in jezelf hebt.