Autorijles Nieuwerkerk aan den IJssel

Autorijschool Goedegebuure is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas). Wil je de perfecte rijopleiding zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact met ons op om om je eerste rijles in te plannen. Natuurlijk komen we je thuis ophalen en na je autorijles brengen we je weer naar huis.

Rijbewijs aanvragen

Je kan via internet een afspraak maken maar tijdens openingstijden kan je het rijbewijs ook op het gemeentehuis aanvragen.

Aanvraag

Als je bent geslaagd verstuurd de examinator de uitslag naar het CBR en na ongeveer twee uur en maximaal vierentwintig uur krijgt het gemeentehuis een melding dat je het rijbewijs kan aanvragen.
Om het rijbewijs aan te kunnen vragen heb je het volgende nodig:

Er zijn kosten verbonden aan de aanvraag die je direct moet betalen.
Wat kost het rijbewijs (peildatum 14 november 2021)
Rijbewijs € 41,00
Rijbewijs spoedprocedure € 34,10 ( incl. rijbewijs€ 75,10)

Ophalen

Als je de spoedprocedure gebruikt en je hebt de aanvraag voor 13:30 gedaan dan kan je de volgende werkdag je rijbewijs ophalen. Als je het rijbewijs normaal aanvraagt duurt het vijf werkdagen. Je mag alleen maar zelf, met een geldig legitimatiebewijs, je rijbewijs ophalen.

* Haal je rijbewijs binnen 3 maanden op anders moet je een nieuwe aanvragen!

Adres

Gemeentehuis Zuidplas
Raadhuisplein 1
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.00-15.00 uur
Dinsdag 9.00-20.00 uur
Op afspraak 9.00-17.00 uur
Voor het aanvragen van het rijbewijs kan je binnen en buiten de reguliere openingstijden een afspraak maken. Je kan hiervoor telefonisch contact opnemen via 0180 330 300.

Klik hier voor de website van de gemeente Zuidplas.


Grotere kaart weergeven